Beauty 2018-02-15T19:27:21+00:00

Nagels

Salon Bellissimo geeft de nagels een gellak behandeling. Gellak is een moderne gel nagellak die minimaal 14 dagen mooi blijft glanzen op de nagels, het is niet alleen geschikt en mooi voor op de handen maar ook voor op de voeten. Voordat de gellak wordt aangebracht, worden uw nagels in gewenst model gevijld, uw nagelriemen verzorgd en uw nagelbed egaal gemaakt en ontvet. Na het aanbrengen van de gellak volgt nog een nagelriemolie en een korte massage met een verzorgende hand- of voetcrème.

Gellak behandeling handen of voeten (1 kleur) € 20,00
Gellak verwijderen € 5,00

Wimpers en wenkbrauwen

In onze salon doen wij niets anders dan wimper & wenkbrauwstyling. Daar zijn we in gespecialiseerd. Het is veel meer dan alleen epileren . Wij creëren de perfecte vorm bijpassend bij de haarkleur en gelaatsvorm. Wij werken met een milde hars en verschillende soorten verf om die kleur te krijgen die je wenst, wil je het natuurlijk houden of juist intens? Alles kan!
Ook voor de wimpers bieden wij diverse mogelijkheden aan. Te korte wimpers kunnen we verlengen en meer volume geven met Wimperextensions, te rechte wimpers krullen met een Elleebana One Shot Lash Lift, en te lichte wimpers kunnen we donkerder maken met een speciale wimperverf . Kom het ook ervaren in onze gezellige salon in de wijk Kerkenlanden Hilversum!

Microblading

Microblading is de nieuwe trend op het gebied van permanente make-up, er wordt gebruik gemaakt van een nieuwe hairstroke techniek, waar permanente make-up als wenkbrauwhaartjes wordt gepigmenteerd.
De haartjes worden aangebracht met behulp van een manuele pen met ultrafijne steriele naalden op een rij geplaatst die de haartjes gemakkelijk kunnen aanbrengen. De wenkbrauw tattoo lijkt hierdoor als het ware 3D wat voor een natuurlijk effect zorgt.
Het pigment wordt onder de huid aangebracht in een vegende en vloeiende beweging. Microblading is hetzelfde als getatoeëerde wenkbrauwen alleen is het resultaat een stuk natuurlijker. De haartjes zijn dunner , en alle haartjes worden in de haargroeirichting aangebracht.
Om de 8 a 12 maanden kunt u er voor kiezen om de wenkbrauwen weer een touch-up te geven.

Hoe werkt het

We starten met een intake gesprek, hierin worden de bijzonderheden besproken zoals ziektes en medicatie. We meten en tekenen de wenkbrauwen voor , zodat u ziet wat het effect zal zijn na de behandeling.
De haartjes die ver buiten de wenkbrauw vallen worden geëpileerd zodat u met prachtige strakke wenkbrauwen de salon verlaat .
De totale behandeling zal ongeveer 90 minuten duren .
Na de behandeling krijgt u een formulier met de nazorg instructies mee.
Belangrijk is om deze goed door te nemen en te volgen, zo heeft u het meest plezier van de microblading .

Wat kost het

De prijs van de microblading is €265,- ( inclusief intake, vormbepaling , epileren en een nabehandeling)
Touch-up kleur (binnen 1 jaar) – € 130,00
Touch-up kleur (na 1 jaar tot 1 ½ jaar) vanaf – € 150,00
Touch-up kleur (na 1 ½ jaar tot 2 jaar) vanaf – € 195,00
Touch-up kleur langer dan 2 jaar – prijs op aanvraag
Touch-up elders geplaatste pmu – prijs op aanvraag

Kijk direct in mijn online agenda

Maak een afspraak