Beauty

 

 

Nagels

 

Salon Bellissimo geeft de nagels een Gellac behandeling. Gellac is een moderne gel nagellak die minimaal 14 dagen mooi blijft zitten en glansen op de nagels, het is niet alleen geschikt en mooi voor op de handen maar ook op de voeten. Voordat de gellac wordt aangebracht worden uw nagels in het gewenste model gevijld, uw nagelriemen verzorgd en uw nagelbed egaal gemaakt en ontvet. Na het aanbrengen van de gellac volgt nog een nagelriem olie en een korte massage met een verzorgende hand- en of voeten créme.

 


Wenkbrauwen

 

In onze salon doen wij niets anders dan wenbrauwstyling, daar zijn wij in gespecialiseerd. Het is meer dan alleen dan epileren, wij creëren de perfecte vorm bijpassend bij de gelaatsvorm en haarkleur. Wij werken met een milde hars en verschillende soorten verf voor de wenkbrauwen om de kleur te krijgen die je wenst, wil je natuurlijk houden of juist intens? alles kan!

Kom het ook ervaren in onze gezellige salon.

 

 


Microblading

 

Microblading is de nieuwe trend op het gebied van permanente make-up, er wordt gebruik gemaakt van een nieuwe hairstroke techniek waar permanente make-up als wenkbrauwhaartjes wordt gepigmenteerd. De haartjes worden aangebracht met behulp van een manuele pen met ultrafijne steriele naalden op een rij geplaatst die de haartjes gemakkelijk kunnen aanbrengen. De wenkbrauw tattoo lijkt hierdoor al het ware op een 3D wat voor een natuurlijk effect zorgt. Het pigment wordt onder de huis aangebracht in een vegende beweging. Microblading is het zelfde als een getatoeëerde wenkbrauwen alleen is het resultaat een stuk natuurlijker, de haartjes zijn dunner en alle haartjes worden in de haargroeirichting aangebracht.